229€

OP VOORRAAD

Onze Barnett Boekentas is de meest veelzijdige van onze tassen. Je kunt de Barnett als aktetas, koerierstas of rugzak gebruiken. Met twee brede compartimenten, heb je meer dan voldoende ruimte voor je zakelijke benodigdheden, of je kunt inpakken en de tas meenemen als je ergens gaat overnachten. Het maakt niet uit waar je heengaat, onze Barnett zal zeker wat aandacht opeisen. 

Onze tassen en accessoires zijn zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden die alleen 100% volnerfkalfsleer gebruiken. We gebruiken de klassieke plantaardige looimethode om onze veelgevraagde tinten te creëren. We behandelen de meerderheid van onze producten met de ‘crazy horse’ techniek om het kenmerkende vintage effect te creëren.

1 44cm
2 20cm
3 33cm
Onze tassen en accessoires worden zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden die alleen de beste kwaliteit volnerfkalfsleer gebruiken. We gebruiken de klassieke plantaardige looimethode om onze tannage en veelgevraagde tinten te creëren en om de sterkte en duurzaamheid van het leer te behouden.
Alle bestellingen worden verzonden met een volgnummer en verzekering, Het duurt 8 tot 10 dagen voordat bestellingen aankomen. Al onze tassen worden verzonden in een « stofzak» voor een extra beschermende laag.

JE HEBT MISSCHIEN OOK INTERESSE IN