119€

OP VOORRAAD

Onze Graysen Koerierstas is een elegante en stijlvolle koerierstas, handgemaakt met volnerfleer dat alleen maar beter wordt met de tijd. De koerierstas heeft een leren schouderband die extra ondersteuning geeft over de schouder. Ideaal voor zakenreizen of dagelijks woon-werkverkeer, biedt onze Graysen tas makkelijke indeling en een in het oog springend ontwerp.

Onze tassen en accessoires zijn zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden die alleen 100% volnerfkalfsleer gebruiken. We gebruiken de klassieke plantaardige looimethode om onze veelgevraagde tinten te creëren. We behandelen de meerderheid van onze producten met de ‘crazy horse’ techniek om het kenmerkende vintage effect te creëren.

1 28
2 8
3 31
Onze tassen en accessoires worden zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden die alleen de beste kwaliteit volnerfkalfsleer gebruiken. We gebruiken de klassieke plantaardige looimethode om onze tannage en veelgevraagde tinten te creëren en om de sterkte en duurzaamheid van het leer te behouden.
Alle bestellingen worden verzonden met een volgnummer en verzekering, Het duurt 8 tot 10 dagen voordat bestellingen aankomen. Al onze tassen worden verzonden in een « stofzak» voor een extra beschermende laag.

JE HEBT MISSCHIEN OOK INTERESSE IN