119€

OP VOORRAAD

Onze Jael Boekentas is de winnaar onder onze tassen. Ontworpen voor diegenen die veel draagruimte nodig hebben, is de tas uitgerust met een breder compartiment, twee hoezen aan de voorkant, twee zijvakken, en een vak met rits aan de achterkant. De Jael Boekentas heeft een leren schouderband die extra ondersteuning biedt over de schouder.

Onze tassen en accessoires zijn zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden die alleen 100% volnerfkalfsleer gebruiken. We gebruiken de klassieke plantaardige looimethode om onze veelgevraagde tinten te creëren. We behandelen de meerderheid van onze producten met de ‘crazy horse’ techniek om het kenmerkende vintage effect te creëren.

1 36cm
2 10cm
3 24cm
Onze tassen en accessoires worden zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden die alleen de beste kwaliteit volnerfkalfsleer gebruiken. We gebruiken de klassieke plantaardige looimethode om onze tannage en veelgevraagde tinten te creëren en om de sterkte en duurzaamheid van het leer te behouden.
Alle bestellingen worden verzonden met een volgnummer en verzekering, Het duurt 8 tot 10 dagen voordat bestellingen aankomen. Al onze tassen worden verzonden in een « stofzak» voor een extra beschermende laag.

JE HEBT MISSCHIEN OOK INTERESSE IN