139€

OP VOORRAAD

Onze Callie Aktetas is het toppunt van stijl. De tas is handgemaakt met volnerfleer dat met de tijd alleen maar beter wordt. Met een leren schouderband die extra ondersteuning geeft over de schouder, biedt de Callie veelzijdigheid aan hoogvliegers.  De tas heeft drie compartimenten en een vak met rits aan de achterkant, waardoor je meer dan voldoende ruimte hebt voor al je zakelijke benodigdheden.

Onze tassen en accessoires zijn zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden die alleen 100% volnerfkalfsleer gebruiken. We gebruiken de klassieke plantaardige looimethode om onze veelgevraagde tinten te creëren. We behandelen de meerderheid van onze producten met de ‘crazy horse’ techniek om het kenmerkende vintage effect te creëren..

1 37cm
2 9cm
3 28cm
Onze tassen en accessoires worden zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden die alleen de beste kwaliteit volnerfkalfsleer gebruiken. We gebruiken de klassieke plantaardige looimethode om onze tannage en veelgevraagde tinten te creëren en om de sterkte en duurzaamheid van het leer te behouden.
Alle bestellingen worden verzonden met een volgnummer en verzekering, Het duurt 8 tot 10 dagen voordat bestellingen aankomen. Al onze tassen worden verzonden in een « stofzak» voor een extra beschermende laag.

JE HEBT MISSCHIEN OOK INTERESSE IN