119€

OP VOORRAAD

Onze Lathan Koerierstas is handgemaakt van volnerfleer dat alleen maar beter wordt met de tijd. Deze tas heeft dubbele gespen voor een klassieke uitstraling, een leren schouderband die extra ondersteuning geeft over de schouder, en een leren handvat waardoor hij kan worden gedragen als een aktetas. Met twee compartimenten, twee vakken met rits aan de binnenkant, een vak met rits aan de achterkant, en een pennenzak heb je meer dan voldoende ruimte voor je zakelijke of schoolbenodigdheden. 

Onze tassen en accessoires zijn zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden die alleen 100% volnerfkalfsleer gebruiken. We gebruiken de klassieke plantaardige looimethode om onze veelgevraagde tinten te creëren. We behandelen de meerderheid van onze producten met de ‘crazy horse’ techniek om het kenmerkende vintage effect te creëren.

1 40cm
2 9cm
3 25cm
Onze tassen en accessoires worden zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden die alleen de beste kwaliteit volnerfkalfsleer gebruiken. We gebruiken de klassieke plantaardige looimethode om onze tannage en veelgevraagde tinten te creëren en om de sterkte en duurzaamheid van het leer te behouden.
Alle bestellingen worden verzonden met een volgnummer en verzekering, Het duurt 8 tot 10 dagen voordat bestellingen aankomen. Al onze tassen worden verzonden in een « stofzak» voor een extra beschermende laag.

JE HEBT MISSCHIEN OOK INTERESSE IN