139€

OP VOORRAAD

Onze Wendel Koerierstas is een elegante slanke koerierstas met flap, handgemaakt van volnerfleer die gracieus ouder wordt. Deze tas heeft een leren schouderband die extra ondersteuning geeft over de schouder en een leren handvat waardoor hij kan worden gedragen als een aktetas. Met een hoes aan de voorkant en een vak met rits aan de achterkant, heb je meer dan voldoende ruimte voor je zakelijke benodigdheden, waardoor de tas erg geschikt is voor werk of school.

Onze tassen en accessoires zijn zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden die alleen 100% volnerfkalfsleer gebruiken. We gebruiken de klassieke plantaardige looimethode om onze veelgevraagde tinten te creëren. We behandelen de meerderheid van onze producten met de ‘crazy horse’ techniek om het kenmerkende vintage effect te creëren.

1 40cm
2 7cm
3 27cm
Onze tassen en accessoires worden zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden die alleen de beste kwaliteit volnerfkalfsleer gebruiken. We gebruiken de klassieke plantaardige looimethode om onze tannage en veelgevraagde tinten te creëren en om de sterkte en duurzaamheid van het leer te behouden.
Alle bestellingen worden verzonden met een volgnummer en verzekering, Het duurt 8 tot 10 dagen voordat bestellingen aankomen. Al onze tassen worden verzonden in een « stofzak» voor een extra beschermende laag.

JE HEBT MISSCHIEN OOK INTERESSE IN