179€

OP VOORRAAD

Onze Mykel Aktetas is handgemaakt met volnerfleer dat met de tijd een persoonlijke uitstaling ontwikkelt. Deze tas heeft een leren schouderband die extra ondersteuning geeft over de schouder en ervoor zorgt dat de tas kan worden gedragen als een  koerierstas. Met een vak met rits aan de achterkant, laptophoes aan de binnenkant, en twee vakken aan de voorkant, is dit de perfecte tas voor al je dagelijkse spullen.

Onze tassen en accessoires zijn zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden die alleen 100% volnerfkalfsleer gebruiken. We gebruiken de klassieke plantaardige looimethode om onze veelgevraagde tinten te creëren. We behandelen de meerderheid van onze producten met de ‘crazy horse’ techniek om het kenmerkende vintage effect te creëren.

1 40cm
2 14cm
3 30cm
Onze tassen en accessoires worden zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden die alleen de beste kwaliteit volnerfkalfsleer gebruiken. We gebruiken de klassieke plantaardige looimethode om onze tannage en veelgevraagde tinten te creëren en om de sterkte en duurzaamheid van het leer te behouden.
Alle bestellingen worden verzonden met een volgnummer en verzekering, Het duurt 8 tot 10 dagen voordat bestellingen aankomen. Al onze tassen worden verzonden in een « stofzak» voor een extra beschermende laag.

JE HEBT MISSCHIEN OOK INTERESSE IN