149€

OP VOORRAAD

Onze Edris Camertas is handgemaakt van volnerfleer dat alleen maar beter wordt met de tijd. De Edris is uitgerust met een dikke gevoerde rand voor de veiligheid van je camera en twee extra vakken aan de zijkant voor meer accessoires. Deze cameratas is perfect voor fotografen die onderweg zijn.

In de Edris cameratas past:

Een camera met 1-2 lenzen

Onze tassen en accessoires zijn zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden die alleen 100% volnerfkalfsleer gebruiken. We gebruiken de klassieke plantaardige looimethode om onze veelgevraagde tinten te creëren. We behandelen de meerderheid van onze producten met de ‘crazy horse’ techniek om het kenmerkende vintage effect te creëren.

1 24cm
2 14cm
3 22cm
Onze tassen en accessoires worden zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden die alleen de beste kwaliteit volnerfkalfsleer gebruiken. We gebruiken de klassieke plantaardige looimethode om onze tannage en veelgevraagde tinten te creëren en om de sterkte en duurzaamheid van het leer te behouden.
Alle bestellingen worden verzonden met een volgnummer en verzekering, Het duurt 8 tot 10 dagen voordat bestellingen aankomen. Al onze tassen worden verzonden in een « stofzak» voor een extra beschermende laag.

JE HEBT MISSCHIEN OOK INTERESSE IN